تست های شناسایی آمینواسید ها
شناسایی آمینواسیدها
پروتئین ها در طبیعت از واحد های آمینواسیدی تشکیل شده اند.بطور کلی 20 نوع آمینواسید شناسایی شده است.وجود گروه آمین و کربوکسیل به تشخیص آنها کمک میکند.آمینواسید ها در backbone مشترک و در sidechain که همان گروه های عاملی است متفاوتند. گروه های عاملی با معرف واکنش و رنگ های خاص تولید میکنند.
واکنش |
معرف |
جز واکنش دهنده آمینواسیدی |
رنگ |
ارلیخ |
پارا دی متیل آمینوبنزالوئید در HCl |
حلقه اندول تریپتوفان |
آبی |
هاپکن وکول |
اسیدگلی اکسالیک در H2SO4 |
حلقه اندول تریپتوفان |
بنفش ارغوانی |
گزانتوپروتئیک |
اسیدنیتریک |
حلقه بنزنی Trp،Tyr،Phe |
زرد |
میلون |
نیترات جیوه در اسیدنیتریک |
حلقه فنولی Tyr |
قرمز |
پاولی |
اسید سولفانیلیک |
حلقه ایمیدازولHisوحلقه
فنولی فنولی Tyr |
قرمز |
نیتروپروساید |
نیتروپروسیات سدیم |
گروه تیول Cys |
قرمزقهوه
ای ای |
سالوان |
سولفونات نفتوکینون و هیدروسولفیت سدیم |
گروه تیول Cys |
قرمز |
ساکاگوچی |
aنفتول و هیپوکلریت سدیم |
گروه گوانیدینی Arg |
قرمز |